Време е да го прогласам победникот од giveaway-от што беше организиран од моја страна, и кој траеше една недела т.е до денеска. Кликнете тука за подетално. Од вкупно пријавени 34 лица, со помош на random.org го добив победникот – а тоа е Еми со реден број 29 ( emi.janevska@yahoo.com ) , која ќе ја добие алката – ремен што ја подарувам.

Победничката е веќе исконтактирана на mail.
Честитки. 🙂

Capture

Advertisements