“Before you leave the house, look in the mirror and take one thing off.”
– Coco Chanel

So, you guess what my inspiration was. 🙂
Минималност во однос на накит, а многу линии и светки кога се работи за облеката.
Classy street style is always the right decision 🙂

Маичката е DIY – затоа што не можев да најдам никаде нешто слично. Во прогрес е постот за како ги цртам, во некој од наредните мои објавувања ќе биде и тоа.

xoxo
Alexandra.

DSC04791 modifiedDSC04817 modifiedDSC04787 modifiedDSC04812 modifiedDSC04800 modifiedDSC04804 modifiedDSC04807 modified

Advertisements