Hello there. 🙂
Некогаш сонцето знае така добро да те извлече од дома, при што не си способен да направиш ништо друго – освен да ја прифатиш играта. Максимално искористен ден, проследен со многу фотки, од кои пола и повеќето излегоа ужасни. 😀 Она што остана, следи во продолжение.

xoxo
Alexandra.
 DSC04716 modified

DSC04714 copyDSC04704 modified

DSC04722 modified DSC04729 modified DSC04731 modified DSC04717 modified

Advertisements