Mint + Pink = Perfect Combination

Баш така, омилениот склоп на бои периодов ми е минт со розево, мислам дека на секој можен начин ги комбинирам боиве. Во прилог комбинација токму од овој склоп.

p,s Don’t feel like writing.. 😦

xoxo
Alexandra.

DSC04654 modified DSC04662 modifiedDSC04652 modified DSC04660 modifiedDSC04659 modified DSC04665 modified

Advertisements