Конечно ги најдов совршените панталони со leopard print, кои многумина ги избегнуваат заради специфичноста на самиот дезен, кој бара голема внимателност и умереност при комбинирање со други парчиња. 

Во продолжение следи дневна комбинација со принт кој обожавам да го носам, било да е тоа на некое парче облека или пак на некој моден додаток/аксесоар, сеедно. 😀

xoxo
Alexandra 
😀

DSC04544 modified


DSC04547 modifiedDSC04549 modifiedDSC04542 modifiedDSC04551 modifiedDSC04550 modified

 

Advertisements