Ранчето ми е нешто што го купив на брзање летово, бев кнап со време и имав urgent need да складирам многу работи во него и воопшто не ни размислив дека можеби еден ден ќе ми биде и те како од голема потреба, пример како моден додаток 😀

Немам друго што да додадам, ќе оставам сликите да зборуваат.
🙂

xoxo
Alexandra.

DSC04407 modified

DSC04402 modified

DSC04382 modified

DSC04379 modified

DSC04400 modified

DSC04395 modified

DSC04413 modified

Advertisements