Се мислев со која комбинација повторно да направам пост на блогов, и се решив за нешто полежерно – за разлика од останатите аутфити што ги имам постирано. Сакав да формирам складност помеѓу боите, но не целосна. Затоа, решив да вметнам земјени бои, но не сите се со иста нијанса.

Фустанчето е парче кое обожавам да го носам, поради бојата а и моделот може да се комбинира на милион други начини, така да во еден од следните постови планирам да ,,презентирам” еден поелегантен изглед со него. 🙂

xoxo
Alexandra.

DSC04282 modified

DSC04285 modified

DSC04291 modified

DSC04301 modified

DSC04304 modified

DSC04308 modified

Advertisements