The biggest jewelry maniac says hello to you!
Никогаш доста од накит, секогаш има простор кој има потреба да се пополни :D.
Најголем дел од колекцијата вклучува ланчиња и прстени, додека останати се редуцирани или во најмала рака земаат помал замав, за разлика од прстените пример – кои сочинуваат еден мал милион.

Во прилог следат слики со дел од мојот омилен накит, кои секогаш кога имам прилика ги носам, и токму ради тоа и ги класифицирав како омилени.

xoxo
Alexandra.

DSC04252
DSC04247

DSC04248
DSC04251
DSC04257DSC04254DSC04258DSC04261DSC04263DSC04266DSC04267DSC04269

Advertisements