Повторно здраво од мене, со еден нов изглед. 😀
Денешнава комбинација ми е една од најудобните некогаш носени од моја страна, затоа што скоро секогаш сум и давала предност на удобноста пред се.

Првата замисла на комбинацијава ми беше наместо овие чевли да носам други – исто црни само со малце пошилест шпиц, со минт боја на cap-toe. Ама, јас не би била јас доколку нешто во последен момент не ми излезе или не ми се случи, така да имав мала непогода со штиклите, и како алтернатива ги земав овие. Иако, впечатокот би бил мноооогу подобар со првите чевли.

BLOG1


BLOG7BLOG2BLOG6
BLOG3
BLOG4

BLOG5

Advertisements