Bloggers meeting – Nail Bar Jasmine

Веселата игра меѓу креативноста и актуелните трендови за летен маникир, овој пат резултираше со дела достојни за восхит. Забавниот дух на летото целосно дојде до израз преку мини уметничките дела на нашите нокти, создадени од еден прекрасен тим специлијализиран во својата област.

Блогерската дружба со модната блогерка Александра од блогот Александрина Везилка, одржана во првиот nail bar во Македонија – > Nail Bar Jasmine ( лоциран во Веро Центар ), претставуваше вистинско задоволство, додека креативните и крајно професионални девојки од тимот на Nail Bar Jasmine – направија тоа задоволство да се издигне на едно повисоко ниво. Нивниот професионално едуциран персонал, навистина е умешен во својата работа, и секогаш расположен за креативно изразување.

За време на целиот процес, јас и Александра имавме можност да се релаксираме и да споделиме како што вели таа на нејзиниот блог – дузина сочни модни озборувања хаха, додека тимот од Jasmine се погрижи нашите нокти да изгледаат модеро, негувано и пред се` –  здраво.

Погледнете ја галеријата со фотографии подолу, а потоа клик тука да ги погледнете и ноктите на Александрина Везилка.
Уживајте!10300170_10203171278235990_886588847555083969095_n10300781_10203171286236190_2090233860119184896_n10347704_10203171301436570_413861497093152681233_n10313152_10203171280716052_4991261237879187284_n10469699_10203171308196739_8816138368823823637_n10402649_10203171316716952_53739067743522198545_n1545897_10203171306316692_5356900193572892277_n10373509_10203171304836655_2483040737746048300_n

Make Me Up by SIA; collaboration

A few weeks ago, I had a wonderful collaboration with two extremely talented young girls, who recently joined their powers, and started creating beautiful things. One of them, Aleksandra, who did the make up on me, is one exceptionally skillful girl, who tried to transform my look – just by using some make up products. The other one, Sara, who did the amazing photos for this turn, has done her job masterly, and I’m so grateful. :-)

You can check their blog HERE, and also follow them on their facebook page.
MAKE ME UP BY SIA

https://www.facebook.com/makemeupbysia?fref=ts

tumblr_n5ksyjvHyK1tyw8ywo1_500DSC_0277blog3alek sandra 4
10308757_553590961425619_6139205916722295889_nDSC_0235blog122tumblr_n5ksnlz9X91tyw8ywo1_1280

xoxo

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 52 other followers